22 januára 2007

Filmz gamez serialz

Dnes po príchode som prešiel datadisk k hre F.E.A.R. s názvom FEAR:Extraction Point, oproti F.E.A.R. to bol teda slabý odvar. Hororové okamžiky v hre som už očakával dopredu, a koniec bol taký o ničom, že ma to totálne znechutilo, po prejdení som to okamžite vymazal a urobil si tak na disku ďalších 7 GB voľného miesta. Pokúsil som sa zabudnúť na to sklamanie a pozrel si ďalší film v mojej kolekcii Children of Men. Vcelku film bol spracovaný na úrovni, zaoberá sa budúcnosťou (rok 2027), kde ľudia nemôžu mať deti. Ale jedno sa predsa len narodí a hlavný hrdina musí dopraviť matku s nenarodeným dieťaťom do "Human Project", čo je spoločnosť pre záchranu ľudského rodu. Film je z britskej produkcie čo je aj trochu vidno, ale akčné scény ma uchvátili, hlavne scéna s prepadnutím auta v lese a následná naháňačka s motocyklom. Film by som zaradil do kategórie : veľmi dobré, ale pozrieť si to pozriem znova až o pár rokov.


Večer som si pozrel skvelý (dnes samé superlatívy) seriál Dr. House. A samozrejme ako vždy sa teším do postele, zajtra bude v práci určite ťažký deň.

8 komentárov:

orrim povedal(a)...

Inac odkial tahas tie filmy (nemyslim server) ja som o polke ani nepocul.

Unknown povedal(a)...

mam Antik (www.antik.sk) a tam je kopa FTP serverov odkial si to mozem stiahnut a pozriet (samozrejme len na osobne ucely :D)

orrim povedal(a)...

"Inac odkial tahas tie filmy (NEMYSLIM SERVER) ja som o polke ani nepocul."

Myslis, ze ked nemyslim server tak myslim server??? :-D Myslim to akoze odkial vies, ze take filmy vobec existuju. Ci len tak tahas a pozeras??? To nemas co robit akoze??? To akoze kde sme???

Unknown povedal(a)...

jaaaj ja som lama vidis to ani citat poriadne neviem, no tak napr. www.csfd.cz

theVlk povedal(a)...

2 tomo.m vies,mozno orrim len zavidi, ze ty mas kopu casu na filmy a on musi studovat, alebo nieco podobne:P
No ani to asi nebude pravda,lebo jediny kto by tu mal ziarit od zavisti som ja-22. januara 2007 dnes si dam tahat super film
-14. februara a dnes dotiahnem posledne percento...mozno ho stihnem aj pozriet uaaaaaa:P

Unknown povedal(a)...

takze vravis ze lepsie je mat nic ako mat dial-up ? :D

theVlk povedal(a)...

nie nie nie Boh zehnaj DIAL UP A rodinny internet *bozkava kabel*
:D

orrim povedal(a)...

No z casti aj zavidim. Nie kazdy tu mu az dokoncenu skolu :-)